Download Üye Girişi
 
 
Kurumsal Kimlik Referanslar WaterİON Uygulamaları All for You Makalelerim WATERİON BAYİİLERİMİZ Haberler Videolar İletişim
 
Waterion ile 7/24 Kesintisiz Temiz Havuz
Ürünler
Filtrelerde Cam Kırığı - 25Kg paketlerde
Ürün Açıklaması


FİLTREMİZDE KUM VE ZEOLİT YERİNE CAM KULLANIMI

TÜRKİYEDE İLK

CAM PAKET.25 kg TORBADA

Düşük maliyetli su filtrasyonu                            

Havuzunuz için ince kırılmış geri dönüşümlü cam şimdi 25 kg lık paketlerde.Endüstriyel ve çevreci üstünlükleri ile hizmetinizde. Havuzunuzun su filtrasyonunda  benzeri olmayan kalitede su netliği sağlar. Kalitede, kum veya zeolite göre, hem tatlı hem de tuzlu su havuzlarında veya hangi otomasyon sistemini kullanıyor veya kullanmıyor iseniz, doğrudan kullanılan üstün özelliklere sahip ve daha uzun ömürlü malzeme olarak tanımlanabilir. Bütün filtre tiplerinde uygulanır. Ters yıkamada kazandırdığı su min. %75 tir. Amerikada Sertifikalandırma için yapılan bütün testlerden geçmiş.Uygulamalar,su kalitesi derneği ( WQA ) tarafından yapılmış,ticari ve özel yüzme havuzlarında kullanılması için kum ve ZEOlite ile kıyaslanarak sertifikalandırılmıştır.                                  

 

ÜSTÜN PERFORMANSLI SU ARITMA MALZEMESİ.

%100 geri dönüşüm cam kırığı.% 100 çevre dostu.

*Cam malzemeli filtrasyon, cilt hücreleri ve kan hücrelerine dokunan coliform veya ecoli gibi tüm bakterileri filtre eder.%70 oranda daha az topaklayıcı veya çöktürücü kullanırsınız. Şoklama ihtiyacınız nerdeyse kalmaz. Kum veya kartuş filtreler de yaptığınız gibi, havuzunuzda ŞOKLAMA yapmazsınız.

*Cam malzeme kristalin silika içermez. Çalışanlar akciğerleri için sağlıklı bir ortamda çalıştığı gibi, doğa dostu ve çevreci bir malzeme kullandıkları için  çevreyi de koruma altına almış olurlar.

Silika jel içeren kum, kansorejendir. Değişim yapılırken çalışan, doğaya atıldığında ise, atığı elleyen ve soluyanlar için risk olduğu gibi atıldığı toprağı ve çevreyide bozar.

*Cam malzeme kristalin silika içermez. Çalışanlar akciğerleri için sağlıklı bir ortamda çalıştığı gibi, doğa dostu ve çevreci bir malzeme kullandıkları için  çevreyi de koruma altına almış olurlar. Silika jel içeren kum, kansorejendir. Değişim yapılırken çalışan, doğaya atıldığında ise, atığı elleyen ve soluyanlar için risk olduğu gibi atıldığı toprağı ve çevreyide bozar.

*Cam % 100 geri dönüşümlü camdan imal edilmiş,steril olmuş 0,2-0,5 mikron  iriliktedir.

*Cam paket,diğer filtrasyon malzemeleri gibi çatlak ve çizikleri üzerinde barındırmaz bilakis düzgün,deliksiz ve kaygan yüzeye sahip olduğu için üzerinde bakteriler tutunamaz.

*Cam paket  kullanımı filtrasyonda klor tüketiminizi azaltacak ve  koagülant düşecektir. ZEOlite çöktürücü ve metal temizleyicilerle uyumlu olmadığı halde, cam paket uyumludur.

*Cam paket performansıyla kum dan çok üstündür. 8-9 yıl ömrü ile kumdan 4 kat ZEOlit ten 3 kat daha fazla ömrü vardır.Tatlı ve tuzlu suda sorunsuz çalışmaktadır.Diğerlerinden çok ucuz maliyeti vardır.Filtrenizde kum kullanıyorsanız yarısı kadar cam kullanırsınız.Örneğin 150 kg kum kullanıyorsanız.75 kg cam kullanacaksınız.Bu camın 25 kg iri taneli olacak bu iri taneleri dibe atıp yaydıktan sonra 50 kg ince taneyi üstüne dökecek ve yayacaksınız.

*Siz kum filtre sahibi ve filtre çevresinde çalışansanız hayatınızı değiştirecek adımı mutlaka atmalısınız.

Ay Su Temizleme sistemlerinin cam su filtresini tercih etmeniz için sadece performansını anlatmak diğerleri ile kıyaslamaya yetmeyebilir.Gerçek yararlarını bir kenara bırakıp sadece  maliyet kıyaslaması yapalım.Kıyaslamada temel, genelde kullanıldığı için kum maliyeti alınmıştır.

 

Ürünler

Fiyat

Ömrü

9 yılda

9 Yılda değişim

9 Yıllık maliyet

Cam      100 kg

 

9 yıl

 

 

  

Kum      200 kg

 

2 yıl

 

 

 

ZEOlite 150 kg

 

3yıl

 

 

 

 

*Cam filtre performansının ötesinde çok iyi tasarruf sağlar.

Düşük maliyetli daha fazla performanslı su filtrasyon malzemesi cam  ile ortalama 100 ton havuz için %30 su tasarrufu yaparsınız.

 ÜÇ FİLTRENİN PERFORMANS KARŞILAŞTIRMASI

Karakteristik Özelikleri

Cam

ZEOlite

Kum

Tuzlu suya uygundur.

*

*

*

Çevrecidir.

*

*

*

3 Kat daha ömürlüdür.

*

*

*

Mikron parçaları yakalar.

*

*

*

Daha az kimyasal kullanırsınız.

*

*

*

Topaklanma ve ayrışma olasılığı azdır.

*

*

*

Kendisi sterilizdir.

*

*

*

Kötü koku ve gazları giderir.

*

*

*

Optik ve Biyolojik temiz ve berrak su sağlar.

*

*

*

Alg ve yosunların büyümesini engeller.

*

*

*

Toksik amonyağı tutar.

*

*

*

Göz ve cilt tahrişini minumuma indirir.

*

*

*

Kloramin oluşumunu engeller.

*

*

*

4 mikron üstü partikülleri filtreler.

*

*

*

İki kat daha fazla ağır metalleri tutar.

*

*

*

Suda oluşan zararlı bileşikleri tutar.

*

*

*

Bir tuz banyosu ile temizleme gerektirir.

*

*

*

Geri yıkama için daha fazla su gerektirir.

*

*

*

İkinci derecede Kanserojendir.

*

*

*

Solunum için zararlıdır.

*

*

*

Filtre içinde bakteri yaşar.

*

*

*

Kum ve Zeolite kısım yerli,Cam kısmı yabancı kaynaklardan derlenmiş  öneriler  

 

yeşil renk      : çok iyi, olumlu, zararsız

sarı renk        : iyi, orta derecede zararlı

kırmızı renk  : zayıf, çok zararlı

Ürün Özellikleri