Download Üye Girişi
 
 
Kurumsal Kimlik Referanslar WaterİON Uygulamaları All for You Makalelerim WATERİON BAYİİLERİMİZ Haberler Videolar İletişim
 
Waterion ile 7/24 Kesintisiz Temiz Havuz
» WaterION/Tuzlu Su(chlorion)/Oksijenli Su(oxsiyon) Havuz Suyu Dezenfeksiyon
Ürünler
WaterION/Tuzlu Su(chlorion)/Oksijenli Su(oxsiyon) Havuz Suyu Dezenfeksiyon Sistemi
Ürün Açıklaması

"All for You" hepsi sizin için sloganı ile geliştirdiğimiz akıllı su sterilizatörü WaterİON Tuzlu Su Sistemi ile havuzunuz hiç olmadığı kadar steril, pırıl pırıl ve sağlıklı olacak.

Waterion dezenfeksiyon sistemimizin avantajları;

1. Bilinen tüm havuz kimyasallarına son! Klor, yosun önleyici, parlatıcı ve çöktürücü gibi kanserojen ve zararlı kimyasalları havuzunuzda kullanmayacaksınız.

2. Kimyasalların zararlı etkilerinden kurtulacaksınız. Klor kokusunu solumayarak astım olma riskinizi ortadan kaldıracaksınız. Deri dökülme ve kaşıntı problemleriniz ortadan kalkacak. Gözleriniz klordan etkilenmeyecek ve artık kızarmayacak.  

3. Mayolarınız ve saçlarınız bu kimyasalların etkisinden kurtularak, solmayacak, renk değiştirmeyecek.

4. Bilinen tüm bakteri ve mantarlara son! Hastalık yapan bakteriler, mantar yapan tüm canlı organizmalar sistemimiz sayesinde havuzunuzda artık olmayacaklar. Fiziko kimya prensibi ile çalışan sistemimiz bu zararlı canlıları anında yok eder.

5.   Doğal kaynak suyunda - içme suyu kalitesinde bir suda yüzmenin keyfini çıkartacaksınız.

6. Çevreci bir sistem kullanarak kimyasalların çevreye verdiği olumsuz etkleri ortadan kaldırarak, çevreye zarar vermemiş olacaksınız.

7. Klorun ozon tabakasına verdiği zararı ortadan kaldırmış olacaksınız.

Ürün Özellikleri