Download Üye Girişi
 
 
Kurumsal Kimlik Referanslar WaterİON Uygulamaları All for You Makalelerim WATERİON BAYİİLERİMİZ Haberler Videolar İletişim
 
Waterion ile 7/24 Kesintisiz Temiz Havuz
» Villa Genel Bakım Hizmetleri "Dr.Villa"
Ürünler
Villa Genel Bakım Hizmetleri DR.VİLLA
Ürün Açıklaması

Villanızın bakım işlerini yapacak güvenilir bir firma bulamıyorsunuz. Birilerini buluyor fakat yeterli hizmeti profesyonel anlamda alamıyorsunuz. Bir şeyler eksik gidiyor.

AYMaviYeşil Ltd. Olarak profesyonel anlamda Villanıza bakıyoruz. "Dr.Villa" sloganı ile Villanızın Doktoru olarak hizmet veriyoruz.

1. Havuzunuza bakım yapıyoruz. Profesyonel ekibimiz, son teknolojiyi kullanarak havuzunuza patenti ve imalatı kendimize ait olan "WATERİON" havuz suyu dezenfeksiyon cihazımızı havuzunuzun makine dairesine takarak Havuz kimyasallarından kurtulmanızı sağlıyoruz. Böylece daha sağlıklı bir havuzda yüzmenizi sağlıyoruz. Klor gibi zehirli bir havuz kimyasalının olumsuz etkilerinden sizi kurtarıyoruz. Göz kızarıklıklarına, mayo yıpranmalarına, cilt kaşıntılarına son vererek daha sağlıklı bir havuzda yüzmenin keyfini yaşatıyoruz.

Bu arada havuz mekanik ekipmanlarınızın düzgün çalışıp çalışmadığının kontrollerini yapıyor ve sisteminizin doğru ve düzgün şekilde çalışmasını sağlıyoruz.

2. Bahçenizin bakımını yapıyoruz. Profesyonel bahçıvanlarımızla bahçenizde var olan bitki ve ağaçlarınızın bakımını yapıyoruz. İlave yapılmasını istediğiniz yeni dikimleri de yaparak bahçenizden maksimum keyfi almanızı sağlıyoruz.

 

3. Villanızda var olan bakım ve onarım işlerinizi de yaparak A´dan - Z´ye Villanızın doktoru oluyoruz. Boya işleriniz, çatı işleriniz, evde yapılması gereken bakım ve tamirat işlerinizle de ilgileniyoruz.

Ürün Özellikleri