Download Üye Girişi
 
 
Kurumsal Kimlik Ürünler Referanslar All for You Makalelerim WATERİON BAYİİLERİMİZ Haberler Videolar İletişim
 
Waterion ile 7/24 Kesintisiz Temiz Havuz
WaterİON Uygulamaları

WaterİON suyun temizlik ve hijyenini sağlayan çok özel bir teknoloji ile geliştirilen, suda yaşayan, üreyebilen tüm bilinen mikrop, bakteri ve mantarları yok eden özel bir üründür.

Müşteri odaklı düşünen, hijyen, temizlik ve güvenilir bir su sağlamak durumunda olan tüm SPA ve yüzme havuzlari, eğlence ve hizmet sektörü, hijyen sağlamak durumunda olan sağlık sektörü, ülkmizde çok ileri bir seviyede olan ve müşterilerine sosyal ortamların yanında sportif alanlar, göletler sunmaya çalışan inşaat sektörü, Suyu kullanarak sistemlerini atıklardan temizlemeye çalışan kimya sektörü. Yine suyu kullanarak sistemlerini soğutmaya çalışan sanayii sektörü. Villa ve evlerinin önünde havuzları olan siz bireysel kullanıcılar ve site sakinleri. Bu siteleri yöneten kişiler. Sizin için en önemli şey suyun temiz, hijyen, ağır metallerden arınmış ve güvenli olması değil midir?

 

  

WaterİON ile;

Kullandığınız suyu temizlemek için gerek duyduğunuz klor ve diğer tüm havuz kimyasallarından kurtulacaksınız. Bu kimyasallara artık para ödemeyeceksiniz.

Suyu temizlemek için kullandığınız kimyasalların, sağlığa olumsuz etkilerinden kurtulacaksınız. Klor ve diğer kimyasalların gözlerinizde kızarıklıklara yol açtığını biliyorsunuz. Ayrıca Klorun derimiz tarafından emildiğini ve zamanla deri dökülmeleri ile karşılaştığımızı biliyorsunuz. Serpme Klorun kanserojen olduğunu biliyorsunuz. Tüm bu olumsuz sağlık koşullarından WaterİON sayesinde kurtulacaksınız.

  

Sağlık sektörü steril ortamlar sağlamak için kullandıkları suyun yüksek mertebede genel bilinen tüm mikrop, bakteri, ve mantarlardan yok edilmiş olmasını ister. Böylesi bir suyun kendileri açısından sterilizasyon işlemleri için maliyetleri düşürücü bir rol oynadıklarını bilirler.

WaterİON sayesinde sağlık sektörü bu konudaki harcamalarını minimize edeceklerdir.

Aynı zamanda sanayi sektöründe ve evlerde kullanılan su ne kadar temiz ve hijyen ise suyu kullandıkları her ortama daha çok fayda sağlar. Bu suyu kullanan kişiler de böyle bir suyu kullanarak, sosyal alanlarda bulaşıcı olabilecek her tür hastalığı büyük ölçüde yok etmiş olacak.

Siz değerli bireysel suyu kullananlar, Doğal bir kaynak suyunda yüzmenin keyfini yaşayacaksınız. WaterİON içerdiği Bakır ve Gümüş elektrotlar sayesinde havuzunuzu veya içinde bulunduğunuz suyu tüm mantarlardan, bakterilerden ve mikroplardan arındıracaktır. İçinde yüzdüğünüz veya bulunduğunuz suyun içme suyu kalitesinde olduğunu göreceksiniz.

Çevreye artık zarar vermeyeceksiniz. Serpme klorun uçucu olduğunu ve havuza serpildikten sonra 3/4 ünün havaya karışıp çevredekilerin soluduğu bir klor haline geldiğini biliyorsunuz. Bu sebeple birçok kişinin solunum yolları hastalıklarına - astım hastalığına yakalandığını da biliyorsunuz. Ayrıca Klorun havaya karışıp Ozon tabakamıza zarar verip deldiğini de biliyorsunuz.

WaterİON Çevrecidir. WaterİON Klor kullanmadan doğal bir şekilde suyunuzu temizler. Hem sağlınızı hem de Dünyamızı klorun olumsuz tüm etkilerinden korur.

WaterİON sayesinde sisteminizdeki suyu temizlemek için saatlerce, günlerce zaman harcamayacaksınız. WaterİON çalıştıkça, sistemdeki suyun her atomuna hükmederek, suyun içindeki tüm olumsuzlukları ortadan kaldıracaktır. WaterİON ile suyunuzun çok kısa bir sürede kristal berraklığına ulaştığını göreceksiniz.

WaterİON, su ile size zarar verebilecek tüm etkileri sonlandırır ve görevini tamamlar.

Suyu temizlemek için zaman harcayan tüm kişiler, çocuklarınız, misafirleriniz, müşterileriniz içinde bulundukları veya kullandıkları suyun güvenli, temiz, hijyen ve berrak olduğunu bilecekler, hissedecekler. Ve siz de bu duygunun rahatlığını WATERİON ile yaşayacaksınız.