Download Üye Girişi
 
 
Kurumsal Kimlik Ürünler Referanslar All for You Makalelerim WATERİON BAYİİLERİMİZ Haberler Videolar İletişim
 
Waterion ile 7/24 Kesintisiz Temiz Havuz
İnşaat Sektörü - yapay göletler ve havuzlar

WaterİON özel havuzlarda temizlik ve hijyeni sağlayan çok özel bir teknoloji ile geliştirilen ve suda yaşayan, üreyebilen tüm bilinen mikrop, bakteri ve mantarları yok eden önemli bir üründür.

Havuz ve SPA lar için en önemli şey suyun temiz ve güvenli olması değil midir?

Havuzunuza veya SPA tesislerinde rahatlıkla kullanılabilen, kurulumu kolay, çalıştırılması kolay olan ürünümüz WaterİON ile;

1. Havuzunuzu temizlemek için gerek duyduğunuz klor ve diğer tüm havuz kimyasallarından kurtulacaksınız. Bu kimyasallara artık para ödemeyeceksiniz.

2. Havuzunuzu temizlemek için kullandığınız havuz kimyasallarının sağlığa olumsuz etkilerinden kurtulacaksınız. Klor ve diğer kimyasalların gözlerinizde kızarıklıklara yol açtığını biliyorsunuz. Ayrıca Klorun derimiz tarafından emildiğini ve zamanla deri dökülmeleri ile karşılaştığımızı biliyorsunuz. Serpme Klorun kanserojen olduğunu biliyorsunuz. Tüm bu olumsuz sağlık koşullarından WaterİON sayesinde kurtulacaksınız.

3. Doğal bir kaynak suyunda yüzmenin keyfini yaşayacaksınız. WaterİON içerdiği Bakır ve Gümüş elektrotlar sayesinde havuzunuzu veya içinde bulunduğunuz suyu tüm mantarlardan, bakterilerden ve mikroplardan arındıracaktır. İçinde yüzdüğünüz veya bulunduğunuz suyun içme suyu kalitesinde olduğunu göreceksiniz.

4. Çevreye artık zarar vermeyeceksiniz. Serpme klorun uçucu olduğunu ve havuza serpildikten sonra 3/4 ünün havaya karışıp çevredekilerin soluduğu bir klor haline geldiğini biliyorsunuz. Bu sebeple birçok kişinin solunum yolları hastalıklarına - astım hastalığına yakalandığını da biliyorsunuz. Ayrıca Klorun havaya karışıp Ozon tabakamıza zarar verip deldiğini de biliyorsunuz.

WaterİON Çevrecidir. WaterİON Klor kullanmadan doğal bir şekilde suyunuzu temizler. Hem sağlınızı hem de Dünyamızı klorun olumsuz tüm etkilerinden korur.

5.WaterİON sayesinde havuzunuzu veya jakuzinizi temizlemek için saatlerce, günlerce zaman harcamayacaksınız. WaterİON çalıştıkça, sistemdeki suyun her atomuna hükmederek, suyun içindeki tüm olumsuzlukları ortadan kaldıracaktır. WaterİON ile suyunuzun çok kısa bir sürede kristal berraklığına ulaştığını göreceksiniz.

WaterİON su ile size zarar verebilecek tüm etkileri sonlandırır ve görevini tamamlar.

Havuzunuzu veya Jakuzinizi kullanan sizler, çocuklarınız, misafirleriniz, müşterileriniz içinde bulundukları suyun güvenli, temiz, hijyen ve berrak olduğunu bilecekler, hissedecekler. Ve siz de bu duygunun rahatlığını havuz sahibi ve SPA sahibi olarak yaşayacaksınız.